Øl og whisky – aktivitet for utdrikningslag

Informasjon


  • Steder: Oslo
  • Varighet: 90 minutter
  • Pris: 655,-
  • Gruppestørrelse: 10 – 30 personer.

Ta utdrikningslaget med inn i whiskyens verden, et perfekt innslag på dagen – gjennomført på Hopyard i Mathallen. Øl og whisky byr på smaking, fag og historie.

Bli kjent med brennevinet med variasjonene i aroma og smak. Er whiskyen myk eller skarp, søt eller bitter? Hvor kommer røyksmaken fra hva slags eikefat lagres drikken på?

Du lærer litt om whiskytyper, de ulike lands særpreg, produksjon, råvarer og lagring.

Her blir det fag, praktiske øvelser i whisky-nytelse og smaking av øl i kombinasjon.

Aktiviteten passer de fleste utdrikningslag. Gjennom en uformell stemning kominert med humor, lærer dere om blant annet;

  • whiskyens historie
  • produktsjon
  • lagring
  • litt om øl.

Tips for utdrikningslaget

  • Utdrikningslaget er «siste dag med gjengen» og arrangeres vanligvis av forloveren.
  • Avhold arrangementet minimum 2-3 uker før bryllupet.
  • La den kommende bruden/brudgommen sette grenser – de kjenner best sin egen komfortsone.
  • De mest populære datoene fylles tidlig opp, start derfor planleggingen i god tid!
  • Lag et godt budsjett – de fleste du inviterer kommer til å spørre om hva det koster å delta.
  • Ikke la dagen bli en pinlig affære for brud/brudgom. Dagen skal være et fint minne å ta med videre i livet.
  • Dagen blir lang, husk vann og noe godt å spise!

Vi har mange års erfaring med å arrangere utdrikningslag, og har høstet noen gode tips fra våre kunder på veien. Les mer: Gode tips til et topp utdrikningslag.

Motta et uforpliktende tilbud

Kurssted – øl og whiksysmaking

Oslo

Ølakademiet
Thorvald Meyers gate 71 A
0552 Oslo

  • 10-30
  • Aldersgrense: 20 år