Julebord Oslo – underholdning, catering m.m

Julebordet på restaurant eller som catering? Uansett kan vi levere hele pakken eller kun underholdningen. Kåseri eller ølsmaking, hos oss eller i eget lokale.


Vi har et utstrakt samarbeid med gode restauranter og catering-leverandører som besørger bespisning i etterkant av en uformell og underholdende smaking. La oss ta jobben med reservasjon og tilrettelegging for dette.

Uansett hva dere velger, har Ølakademiet stemningsskapende aktiviteter, som skapt til underholdning på julebordet. Underholdning kan selvfølgelig også leveres uten bespisning, et godt tips til deg som skal arrangere julebord.

Hør om de underfundige skikkene som juleblot, ofring og Gulatinglovens nådeløse bestemmelser – mens du på hyggelig og humoristisk vis blir guidet gjennom et utvalg av årets juleøl. Det er god underholdning til årets julebord!

Velkommen til Ølakademiet!

Hos oss

Hos oss eller hos partner

Smaking/kurs hos oss i sin helhet, eventuelt etterfulgt av restaurant etter eget valg …

Restaurant Oslo

Smaking og restaurant

Smaking hos oss etterfulgt av middag hos en av våre partner-restauranter …

Hos dere

Julebord i egne lokaler

Smaking i deres kantine eller hjemme. Også med catering i Oslo …

Nyttig informasjon for deg som skal arrangere julebord i Oslo:

Les mer

Hos oss eller partner

Her menes at ølsmakingen/aktiviteten foregår i sin helhet i våre eller partners lokale. I Oslo skjer dette stort sett i våre lokaler som ligger nederst på Grünerløkka, nær Oslo sentrum.

På restaurant

Bestiller du en aktivitet gjennom oss kan vi være behjelpelig med å reservere bord på en av våre partner restauranter i byen. Smakingen/aktiviteten skjer i forkant av maten i våre lokaler. Dere står selvfølgelig fritt til å bestille bord på restaurant selv.

Hos dere

Velger dere å holde julebord i egen kantine eller hjemme hos noen – kan vi gjennomføre en smaking/aktivitet hos dere. Vi besørger behovsliste og forslag til øl som skal smakes på om dette er ønskelig. Dere gjør innkjøpene og styrer således kostnadene selv. Vi har også mulighet for å formidle mat gjennom catering partner.

Se også våre tilbud for kick off og andre arrangementer for bedriften.