Julebord Trondheim – underholdning og pakker

Våre ølsmakinger er underholdende og passer ypperlig som oppvarming til julebordet. Vi kan også bistå med pakker, ved i tillegg å reservere bord på restaurant.


Enten dere planlegger en helaften med god mat på restaurant eller en sammenkomst i egen kantine – eller andre private lokaler med levende musikk og full pakke, har Ølakademiet gode alternativer til underholdning.

Hør om de underfundige skikkene som juleblot, ofring og Gulatinglovens nådeløse bestemmelser – mens du på hyggelig og humoristisk vis blir guidet gjennom et utvalg av årets juleøl.

Velkommen til Ølakademiet!

Hos oss

I samarbeidspartners lokale

Smaking/kurs med oss i sin helhet, kan kombineres med restaurant etter eget valg …

På restaurant

Smaking og restaurant

Smaking med oss etterfulgt av middag hos en av våre partner-restauranter …

Hos dere

Julebord i egne lokaler

Smaking i deres kantine eller hjemme. Perfekt start på kvelden med den private følelsen …

Litt mer informasjon for deg som skal arrangere julebord i Trondheim:

Les mer

Hos oss/partner

Her menes at ølsmakingen/aktiviteten foregår i sin helhet i vår partners trivelige lokale. Dette er oftest Den Gode Nabo – en av Trondheims mest besøkte puber, men ved kapasitetsproblemer kan andre alternativer brukes.

På restaurant

Bestiller du en aktivitet gjennom oss kan vi være behjelpelig med å reservere bord på en av våre partner restauranter for bespisning. Smakingen/aktiviteten skjer i forkant av maten, og i vår partners lokaler. Merk at dette ikke er samme som restauranten.

Hos dere

Velger dere å holde julebord i egen kantine eller hjemme hos noen – kan vi gjennomføre en smaking/aktivitet hos dere. Vi besørger behovsliste og forslag til øl som skal smakes på om dette er ønskelig. Dere gjør innkjøpene selv, og styrer således kostnadene.

Ønsker du å bli bedre kjent med oss? Følg oss gjerne i sosiale medier!

Facebook | Instagram